‘Una Nit d’Il·lusió’ a Cerdanyola

WhatsApp Image 2024-01-05 at 13.09.44

Cerdanyola del Vallès va viure una època especial durant aquesta temporada nadalenca, on la solidaritat i la generositat es varen convertir en els protagonistes. La campanya “Una Nit d’Il·lusió per a Tothom” ha sigut el cor de la comunitat, portant alegria i somriures als més petits.

S’han recollit joguines noves -educatives i lúdiques no sexistes- i  llibres per als infants en risc d’exclusió social

Des del 5 de desembre fins al 2 de gener, les entitats i associacions del municipi, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Creu Roja, han recollit joguines noves, educatives i lúdiques no sexistes, a més de llibres, per als infants en risc d’exclusió social. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa era assegurar que tots els nens, sense importar la seva situació econòmica, poguessin gaudir de la màgia de la Nit de Reis amb un lot de regals que inclou un llibre, un joc educatiu i una joguina.

Creixement any rere any

Les promotores d’aquesta campanya, l’Eli i la Marina, encarregades de portar-la a terme a la Creu Roja, parlen amb entusiasme sobre com la iniciativa ha crescut any rere any. “No volem marcar aquesta diferència entre els que sí tenen recursos i aquells que no. Tots tenen dret a tenir una nit màgica”, destaca la Marina.

Al voltant d’una vintena d’activitats s’han celebrat a Cerdanyola durant el desembre per involucrar a la comunitat. Des de masterclasses de zumba fins a concerts de Nadal

Els preparatius per a aquesta campanya comencen molt abans de les festes. Entre mitjans d’octubre i mitjans de novembre, l’Eli coordina amb entitats i empreses per aconseguir col·laboracions que facin possible la recollida de joguines. A més, al voltant d’una vintena d’activitats s’han celebrat a Cerdanyola durant el desembre per involucrar a la comunitat. Des de masterclasses de zumba fins a concerts de Nadal, cada esdeveniment ha estat una oportunitat per als ciutadans de Cerdanyola de contribuir a aquesta causa.

La Marina també destaca la possibilitat de participar com a voluntari amb l’activitat “Voluntari per un dia” de Creu Roja, on es va poder col·laborar en la preparació dels lots de regals per als infants i que aquest any ha tingut una demanda significativa.

Necessitat de joguines per a nens de 7 a 10 anys

El punt fix de recollida, durant els darrers dies ubicat a l’Ateneu, era testimoni del corrent solidari que fluïa a través de Cerdanyola. La implicació de la Creu Roja, els voluntaris i les entitats locals ha estat fonamental perquè la campanya sigui un èxit. “Sempre seria millor que el nombre d’infants fos 0, però és una campanya que funciona gràcies a la solidaritat de totes les entitats i associacions que col·laboren amb nosaltres” diu la Marina. A Cerdanyola, la màgia de la temporada no només es troba sota l’arbre de Nadal, sinó en el cor de cada persona que ha fet possible que “Una Nit d’Il·lusió” sigui una realitat per a tots. – Paula Sama

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?