Un nou Pla d’Ocupació reformarà les sales de la planta baixa de l’Ateneu

WhatsApp Image 2023-06-29 at 08.56.43
Una de les sales que reformarà el nou pla d’ocupació / F. Ajuntament (NP)

El Pla d’Ocupació donarà feina a nou persones -2 oficials de construcció, 1 oficial d’electricitat, 1 oficial de pintura, 1 oficial guixaire i 4 peons polivalents (entre aquests s’ha contractat una dona seleccionada d’entre les dues que es van presentar)- s’allargarà durant els propers sis mesos i se centrarà en millorar les tres sales de la gent gran que hi ha a la planta baixa de l’Ateneu.

La finalitat del Pla d’Ocupació serà la reforma de la sales de la gent gran de l’Ateneu, situades a la planta baixa de l’equipament municipal. Els treballs que es duran a terme  permetran disposar d’un espai més polivalent i pràctic per a que la gent gran de la ciutat pugui dur a terme activitats diverses. L’alcalde Carlos Cordón, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, i la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera, han donat la benvinguda a les 9 persones contractades per seguir el Pla d’Ocupació. Cordón ha destacat que “es tracta de la millora d’un espai important per a nosaltres en un equipament que ja ha fet 40 anys” i ha animat als nous treballadors a aprofitar el màxim l’experiència laboral. Cristina Padilla també els ha donat la benvinguda i ha destacat que amb les obres “l’espai serà més útil per al seu ús polivalent”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?