‘Un Nadal de Cine’ converteix Cerdanyola en l’escenari d’una sèrie amb Octavi Pujades

WhatsApp Image 2022-11-29 at 09.07.21

Aquest Nadal Cerdanyola es converteix en l’escenari d’una sèrie gràcies a la iniciativa de Cerdanyola Comerç i Serveis. Enguany els comerciants proposen a la ciutadania viure ‘Un Nadal de Cine’.

Els carrers de Cerdanyola i alguns comerços han estat el particular plató on s’han els sis capítols de la sèrie –de dos minuts de durada cadascun- amb la participació especial de l’actor cerdanyolenc Octavi Pujades. Cada divendres (20.30 hores) des del dia 2 i fins el dia 30 de desembre s’estrenarà un nou capítol al canal de youtube de Cerdanyola Comerç i Serveis i diumenge 8 de gener es farà una première per a la presentació del sisè i darrer capítol de la sèrie a l’Ateneu de Cerdanyola. Hi estan convidats els comerços associats i aquelles persones que aconsegueixin una de les entrades que se sortejaran durant la durada de la campanya. “Hem volgut fer un homenatge al cinema”, remarcava el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé. “Per mi ha estat un plaer i va ser tota una sorpresa quan m’ho van proposar”, explicava Pujades, protagonista d’una sèrie que dirigeix Marc Fàbregas: “No només per ser de Cerdanyola i jo ser d’aquí de tota la vida, també perquè era una cosa innovadora en una campanya de Nadal”. L’actor apuntava que poder rodar a casa ha estat molt enriquidor i gratificant: “Poder conèixer els comerços i els comerciants des de dins ha estat molt bé”. La sèrie, ambientada a diferents carrers i comerços de la ciutat, compta amb l’aparició  també d’altres cerdanyolencs, entre ells el fill d’Octavi Pujades.

La presentació de la campanya va tenir lloc a la sabateria Graugent / F. NF

Premis per als comerços de Cerdanyola

En el transcurs de la première es lliuraran els “Oscar” de Cerdanyola a aquells comerços que hagin estat premiats per la clientela dels establiments adherits a la campanya, que ho podran fer mitjançant un formulari al que s’hi podrà accedir amb un codi QR que trobaran als comerços. Es reconeixerà al millor aparador de Nadal, millor embolcall de regal, el comerç més sostenible, el comerç amb millor atenció al client i la millor campanya a les xarxes socials. “Hem volgut fer uns premis que posin en valor el comerç de proximitat”, assegurava Olivé. Com ja és habitual, la campanya de Nadal inclou un element decoratiu, que enguany té forma de claqueta i s’ha repartit entre tots els establiments associats.

“Serà una campanya complicada tenint en compte tot el que tenim a sobre. El cost brutal de l’energia i la pujada dels materials ens afecta. Però esperem que aquesta campanya serveixi per donar alegria i convidar la gent a passejar per la ciutat i comprar a Cerdanyola, on trobaran de tot”, apuntava Xavi Olivé. “El comerç de Cerdanyola el porto molt a dins. L’atenció i l’estima del comerç de proximitat no la pots trobar als grans magatzems”, afegia Pujades.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?