Tret de sortida a Sant Martí amb una prefesta de dos dies

WhatsApp Image 2022-11-04 at 08.58.59

Tot a punt per a Sant Martí. Malgrat que  els actes es concentraran del 10 al 13 de novembre, aquest cap de setmana hi haurà una prefesta que permetrà començar a gaudir d’un programa que recupera la normalitat postpandèmia.

“Com que l’actuació del Quim Masferrer només podia ser el 6 de novembre, vam decidir fer un cap de setmana de prefesta”, anunciava Ramon  Capella, membre  de l’entitat. La festa de tardor comptarà amb una cinquantena d’activitats que es repartiran per diferents espais, però que tindran el seu epicentre en l’envelat de la plaça Sant Ramon. “En general creiem que és una festa que està bé pel que nosaltres podem fer a nivell econòmic i d’estructura”, valoren.

Dissabte 5 i diumenge 6

El programa festiu arrencarà dissabte 5 amb la novetat d’un dinar de penyes i una posterior cercavila. “És una prova pilot, ja portem 70 persones inscrites al dinar  i la gràcia és que cada grup d’amics vagi vestit amb una peça de roba que els identifiqui”, explicava un dels membres de la Martinada. Aquest mateix dissabte també hi haurà concerts i jocs infantils. I diumenge tindrà lloc el concurs de paelles d’arròs -que ja ha hagut de tancar inscripcions- i l’actuació de Quim Masferrer. “Les entrades ja estan exhaurides, hem intentat organitzar un altre passi, però la seva agenda ho ha impossibilitat”, explicava l’altra presidenta de l’entitat, Gemma Moncada.

Enguany el cartell de la festa és obra de l’artista Marutxi Beaumont i suposa un canvi d’estil respecte anteriors edicions. “Ens va obrir les portes del seu estudi i ens va deixar triar una obra, ha sortit un cartell molt diferent al que havíem fet”, explicava la presidenta de la Comissió de Festes de Sant martí, Elena Edo.

DISSABTE 5

11,00h JOCS TRADICIONALS INFANTILS

Lloc: Pl. Jaume Grau Altayó

Org. Comissió de Festes Sant Martí

12,00h CONCERT DE SANT MARTÍ: JONIES BAND

Lloc: Envelat Pl. Sant Ramon

Org. Comissió de Festes Sant Martí

13,00h DINAR POPULAR DE PENYES

17,15h CERCAVILA DE PENYES

AMB XARANGA BANDSONATS

Lloc: Pl. Jaume Grau Altayó

Org. La Martinada i Comissió de Festes Sant Martí, Recorregut: Sortida de la Pl. Jaume Grau Altayó, Sant Ramon, fins Pl. Abat Oliba, carrer Sant Ramon fins la Pl. Sant Ramon.

20,00h MARTÍBLUES FESTIVAL:

GEORGIA BLUES BAND, MEMPHIS TRAIN,

A CONTRA BLUES

Lloc: Envelat Pl. Sant Ramon

Org. Comissió de Festes Sant Martí

 

DIUMENGE 6

12,00h CONCURS DE PAELLES D’ARRÒS

Lloc: Pl. Jaume Grau Altayó

Org. Comissió de Festes Sant Martí

Inscripció: 3 € x persona

18,30h QUIM MASFERRER (BONA GENT)

Lloc: Envelat Pl. Sant Ramon

Org. Comissió de Festes Sant Martí

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?