Tres jugadors de Cerdanyola a l’All Stars de Super Copa Catalunya

WhatsApp Image 2024-02-02 at 11.39.56

Cerdanyola tindrà tres representants a l’All Star de la Super Copa que se celebrarà l’11 de febrer -16.30 hores el femení i 19 hores el masculí- al pavelló Marina Besòs de Sant Adrià del Besòs. Alba Lago i Esther Murat (Promoviatges CBF Cerdanyola) i Genís Tena (CB Cerdanyola al Dia) integraran la conferència Est que competirà amb la de l’Oest pel trofeu de l’All Stars de Super Copa Catalunya 2024. El cerdanyolenc Genis Tena, capità del CB CERDANYOLA AL DIA A, arriba a la cita després de signar la millor actuació individual de la temporada amb un espectacular 50 de valoració (34 punts, 9 rebots, 3 assistències, 3 recuperacions, 13 faltes rebudes) en el matx contra el Masnou.

Les conferències estan configurades per jugadors, fruit d’una votació entre capitans i entrenadors de la categoria. Cada conferència, integrada per set equips de la lliga, estarà dirigida per dos entrenadors de la categoria, que també han estat triats pel mateix procés de selecció.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?