Tres dies de Pallassada

WhatsApp Image 2024-02-23 at 08.54.44

Els somriures tornaran al teatre Ateneu aquest cap de setmana. ’El venedor de fum’ amb Joan Font, una proposta per a públic adult, obrirà La Pallassada 2024, que es veurà al Teatre Ateneu del 23 al 25 de febrer, i que està organitzada per Bambalina. El dissabte serà Italino gran hotel i el diumenge completarà el cartell Kaboom.

“Estem ja en la 30a edició de Pallassada. Malgrat que l’any passat vam fer un parèntesi per provar altres disciplines teatrals com la màgia, aquest any hem trobat dos espectacles de pallassos nous i els hem decidit portar per seguir programant teatre de qualitat, de valors i que arribi a tota la gent”, remarca la presidenta de Bambalina, Elvi Vila. També destaca que una de les novetats és que els espectacles de dissabte i diumenge els continua portant l’entitat però, en canvi, la proposta de divendres -el de públic adult- s’emmarca dins la programació estable de l’Ajuntament al teatre Ateneu.

Divendres 23: El venedor de fum, una proposta per a públic adult

La inauguració anirà a càrrec de Joan Font amb El venedor de fum, el divendres 23 de febrer a les 20 h. Font proposa un recorregut monologat per un univers habitat per gegants, capgrossos, màscares, titelles, ombres xineses, fum, vaixells de paper, improvisacions, cerimònies, òperes, paraules i records. Un espectacle amb joia, emoció, llàgrimes, rialles i moltes sorpreses en aquest periple artístic extraordinari que ajudarà a entendre la poètica d’Els Comediants, una companyia emblemàtica amb 53 anys d’història. L’espectacle l’han escrit i dirigit el mateix Joan Font i Piti Español.

Dissabte 24: Italino gran hotel de la companyia La Tal

El dissabte 24 de febrer, a les 18 h, la cia La Tal posarà sobre l’escenari Italino gran hotel. Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l’últim soterrani de l’Italino gran hotel hi ha la bugaderia. Allí, un personatge solitari renta, planxa i perfuma la roba. Viu sol, somia entre llençols i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra. Jordi Magdaleno interpreta aquesta obra dirigida per ell mateix i Tolo Ferrà.

Diumenge 25: Kaboom de la cia Sabanni

El diumenge 25 de febrer, a les 12 h, serà el torn del tercer i últim espectacle que serà Kaboom a càrrec de la cia Sabanni. L’obra tracta sobre el Sabanni, qui fa més de 30 anys que viatja amb el seu carro, portant el seu espectacle per tots els pobles i ciutats de Catalunya. En aquest viatge, avui es troba en una cruïlla; no sap ben bé cap a on tirar i necessitarà que el públic l’ajudi a decidir. Amb l’ajuda del seu inseparable company d’aventures, Joan Vallcorba, farà servir la màgia, el clown i la música endirecte per entretenir tothom, com sempre amb la complicitat del públic. Kaboom! Amaga una sorpresa final que us deixarà amb la boca oberta.

On comprar les entrades?

Les entrades d’ El venedor de fum ja són a la venda, a www.cerdanyola.cat/teatre . El preu és de 15€. Si es compren anticipadament 12€. Estudiants i pensionistes: 9€ (1 € menys al Web)

Les entrades dels altres dos espectacles ja es poden comprar al web de Bambalina. A més, al perfil d’Instagram del Cerdanyola al Dia sortegem tres entrades.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?