TOT O ZERO, l’àlbum en solitari de Pol Orobitg

WhatsApp Image 2024-03-15 at 09.27.59

Després dos mesos publicant avançaments a compte a gotes, ol Orobitg treu el seu primer disc TOT O ZERO, un LP de nou temes d’estils diversos i lletres acurades. El cerdanyolenc inaugurarà la gira el 27 d’abril  en un teatre que s’anunciarà aviat.

L’excantant del grup Cronopios mostra una faceta més recollida que la que li coneixíem en el seu anterior projecte, convertint unes cançons d’autor en produccions elaborades i sorprenents de la mà del brasiler Julio Bernardo (producció i mescla). Hi destaquen unes instrumentacions híbrides de sons orgànics i sintetitzats, així com el protagonisme de la veu, la guitarra espanyola i el beat electrònic.

En el proposta artística també hi trobem la col·laboració d’Elisabet Encina i Anna Puertas en la fotografia, així com de Jason Palma i Joan Molas en la part audiovisual, destacant el videoclip de la primera cançó de l’àlbum i de títol homònim, Tot o Zero, on s’hi recrea ambiciosament l’univers interior i honíric de l’artista durant el procés creatiu.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?