Tot a punt per la cinquena Nit Solidària a l’Hotel Campus

WhatsApp Image 2024-04-10 at 14.14.00

La cinquena Nit Solidària de Cerdanyola, que tindrà lloc avui dijous a l’Hotel Campus de la UAB (20 hores), ja fa dies que escalfa motors. La trobada anual de les entitats solidàries de la ciutat tornarà a ser un sopar de gala on les entitats que van rebre les dotacions econòmiques de l’última edició explicaran el que s’ha pogut fer amb aquells diners i la resta presentaran projectes per ser finançats amb els ingressos d’aquesta edició. L’anterior edició va premiar projectes de Cáritas, l’Associació de Cuidadors i Familiars de Malalts d’Alzheimer (ACFA) i a l’Associació per al Desenvolupament de la Infància a l’Àfrica (ADIA).

Les recaptacions sempre han estat d’uns 10.000 euros

Fins ara les recaptacions d’aquesta nit de la solidaritat de Cerdanyola han estat d’uns 10.000 euros i s’han repartit entre tres projectes/entitats que representen els àmbits social, sanitari i de cooperació. Els tiquets per poder assistir ja estan disponibles fent l’ingrés al compte directament – ES08 2100 0119 8302 0095 0651- o mitjançant les entitats solidàries que fan taules. El preu del cobert és de 45 euros i és farà l’habitual tòmbola el final de la vetllada amb els regals facilitats per les empreses i comerços de la ciutat.

200 persones van assistir a la vetllada l’any passat

L’any passat la vetllada va aplegar unes 200 persones disposades a ajudar els que ajuden als altres. La IV Nit Solidària, organitzada pel Rotary Club i una vintena d’entitats de la ciutat, va lliurar tres premis i tres reconeixements i també va sortejar entre els assistents regals cedits per comerços i empreses col·laboradores. La recaptació es va destinar a ADIA, Càritas Sant Martí i ACFA.

Com col·laborar?

L’esdeveniment també compta amb altres fórmules de recaptació, com les subhastes d’obres d’art o tómboles amb regals cedits per comerços i empreses i el suport de patrocinadors i l’obertura d’una Fila 0 amb aportacions d’entre 350 i 800 euros per col·laborar amb aquesta iniciativa.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?