Sergi Méndez, triat secretari general de Podemos a Cerdanyola

d197c421d422f5cbf569ea13f09ef700

Amb un 80,86% dels vots Sergi Méndez, que encapçalava la candidatura I tant que podem, es va imposar a Antonio Otero (19,14%) a la secretaria general de Podemos a Cerdanyola. Així, el partit ja compta amb la seva estructura -un consell ciutadà de 10 persones- elegida democràticament per la ciutadania de Cerdanyola. “Aquesta és la verdadera democràcia directa, la gent ha votat quin projecte de Podem vol per Cerdanyola”, destaquen des del consell ciutadà format per Sílvia Martínez (77.78%), Gorka Ferrandiz (77.04%), Cecilia Collado (76.67%), Ivan González (74.81%), Victoria Hermida (74.07%), Joaquín Cantero (73.33%), Mario Alberto Muñoz (72.59%), Puri Peláez (72.59%), Rosa Ramos (72.59%) i Leonardo Lamich (71.85%).

Méndez és llicenciat en Arquitectura i activista social. Treballa a la Universitat Politècnica de Catalunya gràcies a una beca de doctorat i  va participar des de l’inici en el 15M a Cerdanyola i  en la candidatura ciutadana de Compromís per Cerdanyola. Per a Podem, “aquest procés d’eleccions només és l’inici d’un llarg camí”, ja que “el que queda per davant és una feina gegantina en la que hi serem tots i totes”, asseguren: “Necessitem de totes i tots, i hem de créixer molt més si volem aconseguir el que la gent ens demana, que és recolzar les lluites tant a Catalunya com a l’Estat per fer de 2015 l’any del canvi”. Des del col·lectiu s’apunta que  ara començaran a “donar forma a les Comissions de Treball, a integrar a la gent de Podem en aquestes Comissions, i a dotar-nos d’un funcionament regular que ens permeti estructurar una maquinària electoral feta per guanyar”. A més, també faran la seva “aportació al document Dret a Decidir que ha proposat Podem Barcelona, convocant a una Assemblea Ciutadana el 12 de gener”.

A Cerdanyola, Podem ha crescut fins arribar a les 586 persones, “un dels números de participants més alt del Vallès Occidental, en termes relatius”, remarquen. I un dels reptes del nou consell ciutadà “és fer créixer aquest número”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?