Sant Jordi: Quins llibres lliures d’estereotips sexistes recomanen Cerdanyola Educació Feminista i les llibreries de Cerdanyola?

cerdanyola educació feminista

El col·lectiu Cerdanyola Educació Feminista (CEF) ha editat el Catàleg de recomanacions coeducatives #DragonesQueDevorenLlibres “Per Santa Jordina, regala(´t) coeducació”  en col·laboració amb les llibreries de Cerdanyola. “Està tenint molt bona acollida per part tant de les editorials de referència en literatura infantil com el programa Coeduca’t del Departament d’Educació”, asseguren.

La campanya està dirigida a la ciutadania de Cerdanyola de totes les edats, a qui envien el  missatge de regalar coeducació. Conjuntament amb les llibreries locals han elaborat un catàleg de recomanacions de llibres per a totes les edats, tant per a infants com a per a famílies, que treballen alguns dels aspectes claus per oferir a les nenes i nens de la nostra ciutat imaginaris i referents lliures d’estereotips sexistes”. També es dirigeixen als agents educatius claus (escoles, instituts, escoles bressol, AFAs/AFIs de Cerdanuola, i Regidoria d’Igualtat i Educació) als que també han demanat que adapti la versió de la llegenda de Sant Jordi en coherència amb els valors d’educació en igualtat i no sexista que ens demanem com a societat, des de diferents estaments.

Aquí podeu consultar el catàleg: http://cerdanyolaaldia.com/wp-content/uploads/2021/04/CEF-Santa-Jordina.pdf

 

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?