Primera Competició JOC&JOVE de jocs de taula al Casal de Joves

WhatsApp Image 2024-04-08 at 11.16.26

El Casal de Joves Altimira i Joguines Pardo organitzen la primera edició de la competició de jocs de taula d’estratègia adreçada a joves el 21 d’abril.

Catan, Codi Secret i Skull

Els jocs de taula tornen a estar d’actualitat i el Casal de Joves Altimira organitza la primera edició de JOC&JOVE. El diumenge 21 d’abril (a partir de les 16.30 hores) el Casal de Joves serà l’escenari de la primera competició de jocs de taula d’estratègia per a joves. Els jocs als quals es jugaran seran el Catan, el Codi Secret i l’Skull. Les persones participants jugaran a tots els jocs en rondes classificatòries, els classificats jugaran en la final per aconseguir la victòria. Si els participants no saben jugar, abans de començar s’explicarà i es repassaran les normatives dels jocs.

La competició està adreçada a joves d’entre 16 i 30 anys i les inscripcions per a participar ja estan obertes i s’han de fer a través d’un formulari al web www.cerdanyola.cat/joventut.

Premi de 200 euros

Per guanyar s’haurà d’obtenir la victòria en les tres categories del joc (estratègia, deducció i catxa). El premi per a la persona guanyadora serà un val de 200 euros per descanviar al comerç Joguines Pardo.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?