Pol Orobitg presenta Tot o Zero al Teatre Ateneu

WhatsApp Image 2024-04-21 at 08.55.31

Després de la publicació de Tot o Zero el 14 de març, Orobitg arrenca la temporada al Teatre de l’Ateneu el 27 d’abril (19 hores). Amb una producció ambiciosa i un equip tècnic propi al darrere, l’excantant de Cronopios defensarà per primera vegada la seva proposta en directe amb una banda al complet.

Dalt l’escenari, acompanyaran al cerdanyolenc els músics Martí Mas (trompeta, percussió i baix) i Mar Robles (veus, guitarres i baix), també de Cerdanyola i amb un conegut recorregut al municipi. Pol Orobitg planteja un concert on s’alternen arranjaments acústics i delicats d’alguns dels seus temes, a la vegada que, amb l’ús de seqüenciadors, puguin lluir les seves cançons més potents amb les interpretacions solistes dels músics multi-instrumentistes dels que s’acompanya. L’àlbum està tenint una molt bona acollida tant a Spotify com a Youtube, destacant cançons com Epitafi o el videoclip de Tot o Zero. Les entrades es poden adquirir a fila 12.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?