Patrulles de policia de paisà per combatre l’incivisme

WhatsApp Image 2024-01-22 at 11.51.33

Cerdanyola fa un pas més en la lluita contra els incívics. El Servei de Seguretat Ciutadana ha implementat un dispositiu de patrulles de la policia local, vestides de carrer, per combatre l’incivisme a la ciutat

Des del govern municipal s’assegura que es vol actuar amb més contundència contra l’incivisme que pateix la ciutat. Actes com no recollir les caques de gos, fer pintades a l’espai públic, deixar mobles o trastos al carrer de forma descontrolada, el desbordament de contenidors o tirar les deixalles fora de les papereres seran vigilats de forma més intensa per part de la Policia Local mitjançant patrulles vestides de carrer. “Aquests comportaments són duts a terme per una minoria de la població, però acaben afectant la totalitat de la ciutadania i suposen un sobre cost econòmic per a l’Ajuntament”, es recorda des del consistori. La Policia Local durà a terme aquest pla d’actuació contra l’incivisme en coordinació amb el Servei d’Espai Públic per treballar així en les zones més problemàtiques, sobretot pel que fa a l’abocament descontrolat de deixalles fora dels contenidors. Per millorar aquesta coordinació entre els dos serveis, el pla d’actuació contempla també un protocol de traspàs d’informació. La policia denunciarà tots els casos coneguts en el que es pugui identificar l’infractor. “De moment disposem d’un historial de ‘punts negres’ i d’horaris en els quals es produeixen els abocaments incontrolats per començar a actuar amb una certa contundència”, anuncia el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Folch: “Aquesta és una mesura més per treballar per una ciutat més neta i segura. Entre tots hem de vetllar perquè tot allò que no faríem mai a casa nostra, no ho fem tampoc al carrer”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?