Octavi Pujades presentarà el seu primer llibre al MAC

pujades

L’actor cerdanyolenc Octavi Pujades jugarà a casa per presentar ‘No viene a cuento. No hay excusa para vivir sin humor (Libros Cúpula, 2022) al MAc el proper 19 d’octubre (18.30h). “Fa gairebé dos anys (com passa el temps) la gent de l’Editorial Planeta es va posar en contacte amb mi. Pel que sembla, els havia fet gràcia la meva manera de contar el meu dia a dia a les xarxes durant la pandèmia, i els molt insensats em van creure capaç d’escriure un llibre. Jo, que tinc certa tendència a mossegar més del que puc empassar, els vaig dir que sí sense pensar-m’ho dues vegades”, explica Pujades a les primeres pàgines del llibre. “Aquest llibre, com no podria ser d’una altra manera, va dedicat a la memòria del meu pare. Perquè malgrat els enuigs, les baralles i els desacords, li dec molt més del que m’agrada reconèixer, i sóc qui sóc gràcies a la meva mare ia ell. I només me’n penedeixo de no haver-ho escrit a temps perquè l’hagués pogut llegir”, assegura el cerdanyolenc.

Contes clàssics a la seva manera

L’actor és popular a Espanya després de mitja vida entre escenaris i projectes televisius. Va ser durant el confinament que la seva fama va fer el salt també a Instagram, la particular finestra des de la qual va anar mostrant la seva rutina, molt centrada en la cura al seu pare, amb qui va demostrar tenir una relació molt còmplice i emotiva fins a la seva mort el passat mes de febrer, i també en la convivència amb els seus fills, l’Alicia i el Jordi, i la seva parella, la també actriu Anna Senan. “Amb la desimboltura i l’originalitat que han enamorat a tantes persones, Octavi Pujades ens porta un llibre de contes clàssics… a la seva manera, perquè siguem capaços de sentir-nos identificats, per fi, amb herois, heroïnes, prínceps, princeses… I fins i tot amb el mateix drac!”, apunten des de l’editorial.

Qui és?

Octavi Pujades es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer l’examen MIR, però després va començar a interessar-se pel món de la televisió i es va dedicar a fer cursos d’interpretació i anàlisi. El seu primer paper important va ser a la sèrie Al salir de clase i després vindrien  Un paso adelante, El auténtico Rodrigo Leal, Cuenta atrás, Herederos, Lalola, Hay alguien ahí, Ciega a citas, La que se avecina o Centro médico. També ha treballat en pel·lícules com Lisístrata o Sexykiller, morirás por ella, entre d’altres. També ha treballat en pel·lícules com Lisístrata o Sexykiller, morirás per ella.

Durant el confinament, el cerdanyolenc va començar a compartir el seu dia a dia a través de les xarxes socials, recollint un grab èxit amb la seva manera de narrar la seva rutina a casa amb el seu pare, els seus fills i la seva parella. Actualment suma més de 330k seguidors a Instagram, on ha sabut guanyar-se una audiència cada vegada més gran que segueix diàriament la seva vida i que rep un missatge optimista i necessari: la vida val la pena.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?