Octavi Pujades: “M’agrada molt l’art de la paraula”

WhatsApp Image 2022-10-20 at 11.54.07

Tot i que l’actor cerdanyolenc Octavi Pujades presentava al MAC el seu primer llibre, la seva relació amb l’escriptura no és nova. A més d’escriure posts a Instagram, Pujades confessava que també té escrits guions i llargmetratges. “M’agrada molt l’art de la paraula i les històries explicades perquè tenen una coherència interna gairebé matemàtica”, assegurava. Però com que no té experiència en estructurar històries llargues i és fan dels contes, va optar per aquest format per a l’encàrrec de Planeta. El resultat és ‘No viene a cuento’, un recull de contes clàssics i inventats que funcionen com a punt de partida per explicar aspectes de la seva vida quotidiana: “En els relats hi ha moltes coses de la meva vida, molts processos vitals pels quals he passat, però canviats al servei de la història”.

El salt a la fama a Instagram va arribar per al cerdayolenc durant el confinament. En aquesta particular finestra virtual va anar mostrant la seva rutina, molt centrada en la cura al seu pare i també en la convivència amb els seus fills i la seva parella, la també actriu Anna Senan. “Combinar la vida laboral amb cuidar una persona gran no és fàcil. Ho vaig fer jo i ho està fent molta gent. És important que “es visibilitzi i es normalitzi”, remarca. Per a ell, traslladar la seva quotidianitat familiar a un llibre era “un repte” que va acceptar perquè li feia il·lusió: “Ha estat tan gratificant treure’l que no m’he preocupat per les vendes. M’han dit que van bé, però per por o vergonya no he preguntat. Per a mi el cercle del projecte es tanca quan s’acaba d’escriure el llibre”. A les pàgines de ‘No viene a cuento’, sobretot hi ha sensacions, segons destacava Pujades: “Hi ha moltes coses de la meva vida en aquest llibre. En els personatges dels meus fills hi ha moltes coses d’ells, però també hi ha moltes coses meves de quan era petit. Tot el que escric connecta amb mi”, assegura Pujades.

Futurs projectes

Durant la presentació al MAC, Pujades anunciava que la propera setmana comença de nou els assajos per tornar a girar amb el musical El Guardaespaldas. L’actor també avançava que està treballant en una producció a Cerdanyola que “es farà en unes dates molt assenyalades”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?