Obre l’Aula d’Estudi Nocturna de la Biblioteca Central

biblio

S’apropen els exàmens finals i la selectivitat i la Biblioteca Central de Cerdanyola torna a posar a disposició dels estudiants i la ciutadania en general que ho necessiti l’aula d’estudi nocturna. Aquesta sala tornarà a estar habilitada a la planta -1 de la biblioteca des d’avui 9 de maig fins al 23 de juny. Entre aquestes dates es podrà fer ús de la sala de dilluns a divendres de 20.15 a 1.15 h, dissabtes de 14 a 1.15 h i diumenges de 10.30 a 13.30 h i de 14.30 a 1.15 h.

Per accedir-hi només caldrà presentar el DNI per tal de poder fer un control a l’entrada. Els usuaris de la sala d’estudi nocturn disposaran de servei d’estudi individual i de WIFI. Per a poder realitzar la connexió és imprescindible disposar del carnet de persona usuària de la biblioteca. Durant aquest horari no s’oferirà servei de préstec.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?