Obertes les inscripcions per al concurs de disfresses de Carnaval

WhatsApp Image 2024-01-15 at 09.13.15

El Carnaval ja comença a escalfar motors a la ciutat per culminar en la gran Rua el dissabte 10 de febrer. Els grups o persones que vulguin participar en el certamen de disfresses hauran d’inscriure’s prèviament i participar en la rua durant tot el seu recorregut. Enguany, hi haurà les categories de comparsa (més de 6 persones), comparsa petita (entre 2 i 5 persones) i individual (1 persona).

El jurat reconeixerà a les tres millors comparses, la millor comparsa petita i la millor disfressa individual. El 6 de febrer finalitza el termini per tramitar la inscripció. Per fer-la, cal emplenar el formulari i lliurar-lo presencialment a l’Ateneu de dilluns a divendres de 8:30 a 22 h o enviar-lo per correu electrònic carnaval@cerdanyola.cat El formulari d’inscripció es pot descarregar del web de l’Ajuntament.

La rua sortirà el dissabte 10 de febrer des de l’avinguda Espanya cantonada avinguda Roma a les 17 h i tindrà una durada de dues hores i mitja, aproximadament. La concentració de les comparses i persones que participin en la rua serà a les 16 h. Per participar a la Rua de Carnaval no és obligatori haver-se inscrit prèviament, però llavors no es podrà obtenir cap dels reconeixements del jurat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?