Obertes les inscripcions per a la segona edició del Cerdanyola Women Corporate

WhatsApp Image 2024-04-05 at 17.09.26

Ja està obert el període d’inscripció a la segona edició del programa de lideratge d’alta direcció, Cerdanyola Women Corporate, adreçat a dones directives i  empresàries. El programa començarà el 19 d´abril i finalitzarà el 5 de juliol. Tindrà una durada de 12 sessions presencials els divendres de 10h a 14h, i sessions de mentories virtuals individuals. La formació tindrà lloc a la Masia de Can Serraparera, seu del Servei de Promoció Econòmica.  Les dones interessades en el programa poden obtenir més informació sobre el contingut i les inscripcions aquí o escriure un correu a donaempresa@cerdanyola.cat.

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei de Promoció Econòmica, posa en marxa la segona edició del Cerdanyola Women Corporate, un programa formatiu i de mentories adreçat a dones directives i empresàries que vulguin impulsar el seu lideratge i la seva carrera professional. L’objectiu del curs és impulsar una major presència de la dona en els llocs de decisió de les empreses, detectar i visibilitzar el talent femení del territori, i fomentar la creació de sinergies i xarxes professionals. El programa formatiu és gratuït amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels Ajuntaments de Ripollet i Montcada i Reixac.

El programa s’estructurarà en cinc mòduls d’habilitats directives i transformació digital. Es treballarà la marca personal, el lideratge amb perspectiva de gènere, les finances, la transformació digital, el lideratge conscient i la presa de decisions. Tancarem el programa amb les ponències de dues expertes i amb una sessió de networking entre les participants.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?