Obertes les inscripcions de la Cursa per Collserola més familiar

WhatsApp Image 2024-04-30 at 10.42.02

La 32a Cursa per Collserola, que organitza el Cerdanyola Atletisme i Triatló amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola i amb el Cerdanyola al Dia com a un dels patrocinadors principals, ja ha obert inscripcions a la web cursapercollserola.com. Una de les grans novetats per aquesta edició és que hi haurà 8 noves curses on podran participar noies i nois a partir dels 4 anys amb uns circuits i distàncies dissenyats per a la seva edat

Així, de 10 a 12 hores competiran els més petits i tindran els mateixos obsequis i serveis que els adults (inscripció, samarreta, entrepà, fruita, aigua i la piscina del Turonet per recuperar-se). A més i com ja es fa en les Milles, no hi haurà crono però si podi per als tres primers classificats de cada gènere i a cada cursa. Tothom que finalitzi la prova rebrà una medalla. Per la tarda, afegim la cursa SUB16 a les 18:45h i les curses de sempre sortiran amb 15 minuts de diferència per intentar així generar menys impacte a Collserola amb  un accés més esglaonat, ja que entre totes dues curses l’aforament continuarà sent de 500 persones.

“Amb la inclusió de les curses infantils aconseguim que les 3 curses grans que organitzem (Cursa per Collserola, Milles Cerdanyola i Cros Cerdanyola) ofereixin proves des dels 4 anys”, celebren des del club.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?