Obertes les inscripcions a les activitats del Programa de Gent Gran Activa

WhatsApp Image 2024-02-12 at 12.15.02

La proposta presenta una àmplia oferta d’activitats gratuïtes que es duran a terme des del 19 de febrer fins al 14 de juny. Les inscripcions es poden fer a partir del dia 13 de febrer de manera presencial a l’Ateneu Municipal en horari de 10 a 14 h o a través del correu electrònic promociosocial@cerdanyola.cat. Per qualsevol dubte o informació, podeu trucar al telèfon del programa de gent gran 93 580 88 88 extensió 2141 o trucant o enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 603 620 214.

Des de l’Ajuntament de Cerdanyola, a través de la regidoria de gent gran, s’impulsa el projecte de dinamització de Gent Gran Activa amb el qual es busca potenciar l’autonomia i l’apoderament de la població major de 60 anys, possibilitant que puguin desenvolupar plenament les seves oportunitats i potencialitats a partir de l’accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure.

La programació inclou tallers i activitats de diferents àmbits (d’estimulació cognitiva, creixement i benestar personal i noves tecnologies) així com activitats d’oci i lleure de caràcter puntual. L’objectiu és oferir una programació d’activitats de diferents formats per tal d’adaptar-se a necessitats i demandes variades, d’acord amb l’heterogeneïtat del col·lectiu de la gent gran.

Als darrers anys, la promoció de l’envelliment actiu entre les persones grans ha esdevingut un objectiu primordial de la política local del nostre municipi amb la finalitat de millorar la visió social i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. Actualment, a Cerdanyola, les persones de 60 anys i més anys representen el 27,21% de la població.

En aquest context, es presenta una proposta d’activitats quadrimestrals en la qual poden participar persones de 60 i més any del nostre municipi. Les activitats són gratuïtes i obertes a les persones grans.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?