Oberta la convocatòria per al cursos de Formació Ocupacional FOAP

WhatsApp Image 2024-01-18 at 12.14.29

El Servei de Promoció Econòmica oferirà quatre cursos de Certificats de Professionalitat durant el 2024. Concretament, seran el d’activitats administratives en relació amb el client (840 hores), el de soldadura amb elèctrodes, revestit i TIG (720 hores); el d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals (470 hores) i el d’operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques (260 hores).

Els requisits per accedir als CP d’Activitats administratives en relació amb el client i de soldadura amb elèctrodes, revestit i TIG són el graduat ESO i/o EGB, el Certificat de professionalitat de nivell 2, el certificat de professionalitat de nivell 1, de la mateixa família i àrea professional, l’accés a cicles formatius de grau mitjà i l’Accés a la universitat per a majors de 25 anys o de 45 anys.  En el cas dels CP d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i el d’Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques, no es demanen requisits acadèmics ni professionals, tot i que cal tenir prou habilitats de comunicació lingüística que permetin l’aprenentatge.

A més dels requisits especificats a cada certificat de professionalitat, cal estar inscrit a l’Oficina de Treball (com a demandant d’ocupació i/o millora laboral/formativa en el cas d’estar en actiu o en situació d’ERTO) i tenir entre 16 i 65 anys.

Els horaris previstos per a tots els cursos seran de dilluns a divendres en horari de matins (de 8 a 15 h). Tots els certificats de professionalitat a més inclouen pràctiques en empresa.

Totes aquestes accions formatives són gratuïtes, ja que estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i estan adreçades prioritàriament al col·lectiu de persones desocupades. Les persones interessades a participar en el procés de selecció per realitzar alguna d’aquestes accions formatives, s’han d’adreçar al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a la Masia de Can Serraparera (avinguda Roma s/n). També es pot contactar per telèfon 93 594 70 50, web www.cerdanyolactiva.cat, o correu electrònic formacio@cerdanyola.cat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?