Obert el termini d’inscripció al concurs de disfresses de Carnaval

WhatsApp Image 2023-01-18 at 14.05.56

Les comparses, parelles o trio, o persones individuals que vulguin sortir a la rua de carnaval i participar al concurs de disfresses han de tramitar la inscripció a l’Ateneu fins al 14 de febrer. La rua de Carnaval pels carrers de la ciutat es farà el dissabte 18 de febrer a partir de les 17h. La desfilada sortirà des de l’avinguda d’Espanya cantonada amb l’avinguda de Roma, girarà pel carrer de Francolí, després seguirà pel passeig de Cordelles, carrer de Sant Iscle, Av. de la Primavera, Av. de Catalunya, carrer de Santa Anna i arribarà al Parc Xarau.

Allà es farà l’espectacle per als infants, proclamació i lliurament de premis de les persones guanyadores del concurs de disfresses, i l’animació tot gaudint del Ball de Carnaval.

Per a participar al concurs de disfresses cal haver-se inscrit prèviament. Ja es poden fer les inscripcions i el termini per a fer-ho finalitzarà el dimarts 14 de febrer. Hi haurà premis a la millor comparsa, a la comparsa més original, a la més critica i/o reivindicativa, a la millor parella o trio i a la millor disfressa individual. El jurat estarà format per membres d’entitats de Cerdanyola del Vallès.

Les inscripcions es poden realitzar a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) de dilluns a divendres de 8:30 a 22h o per correu electrònic a l’adreça carnaval@cerdanyola.cat. El formulari d’inscripció es pot  descarregar del web de l’Ajuntament

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?