Noves consignes intel·ligents al mercat de Serraparera

WhatsApp Image 2023-11-02 at 10.56.17(1)

Ja funcionen les noves consignes intel·ligents instal·lades al Mercat Municipal de Serraparera. El servei de consignes, que serà gratuït, permetrà encarregar la compra i recollir-la a qualsevol hora del dia, sense necessitat que el mercat estigui obert. A finals del 2020 el mercat de Fontetes va ser el segon d’Espanya en instal·lar aquest servei

“Al 2020 ja es van instal·lar consignes intel·ligents al mercat de Fontetes, ara seguim amb la línia de modernització dels mercats per potenciar-los i facilitar la comprar sobretot en els horaris que estan tancats”, destacava l’alcalde Carlos Cordón, que espera que el nou servei sigui un “èxit” com ja ho ha estat a Fontetes. “Fins ara al mercat de Serrapererea hem fet actuacions puntuals de manteniment, però ara volem encetar el debat sobre la reforma integral”, anunciava el batlle. Per a la regidora de Comerç i Mercats, Cristina Padilla, el nou servei de consignes intel·ligents són una oportunitat per donar conèixer el mercat “a nous públics que no estan acostumats a comprar al mercat habitualment”.

Com funciona?

Les consignes permeten encarregar la compra presencialment, telefònicament o per Internet i recollir-la a qualsevol hora del dia, sense necessitat que el mercat estigui obert. La persona que hagi realitzat la compra rebrà un codi al mòbil per obrir la porta exterior i podrà recollir l’encàrrec introduint el propi número de telèfon al sistema central de les consignes. Aquesta acció farà que s’obrin les taquilles enllaçades al número de telèfon introduït. Si es produeix qualsevol canvi de temperatura o problema, les portes de les consignes afectades queden bloquejades garantint sempre la qualitat dels aliments i el servei tècnic queda avisat de forma automàtica per poder procedir a solucionar la incidència.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?