Nova sessió participativa del projecte ‘Repensem la N-150’

IMG_20201027_111728-640x388

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha convocat la sessió co-creació #2 per seguir treballant en el projecte de reurbanització de la carretera de Barcelona, que forma part de la xarxa RiConnect del programa europeu URBACT. La sessió es durà a terme el 12 d’abril en format online i en ella es tractaran les temàtiques de mobilitat i qualitat de l’espai

La mobilitat i la qualitat de l’espai: Com ens movem i Integració d’infraestructures seran els temes al voltant dels que girarà la sessió de co-creació #2 del projecte RiConnect de reurbanització de la carretera N-150. Fins ara s’ha realitzat un primer acte de presentació del projecte RiConnect i una primera sessió co-creació que es va destinar a traçar la visió i els objectius del projecte involucrant a les associacions i entitats dels municipis implicats (Cerdanyola, Barberà, Ripollet i Montcada). A partir d’ara, les sessions participatives se centraran en temàtiques més concretes, començant amb le del dilluns 12 d’abril a la que es treballaran aspectes de mobilitat i qualitat de l’espai.

La sessió co-creació#2 està oberta a entitats i/o associacions dels municipis que hi participen en el projecte RiConnect. Per participar, les entitats de Cerdanyola han d’enviar un mail a participacio@cerdanyola.cat

Per a que la sessió sigui més productiva es recomana que les entitats i associacions que vulguin participar duguin a terme una reflexió a partir d’unes fitxes i directrius que se’ls hi facilitaran quan hagin tramitat la inscripció.

Xarxa RiConnect

L’Àrea Metropolitana de Barcelona participa en el programa europeu URBACT, liderant la xarxa RiConnect que té per objectiu repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per connectar persones, barris, ciutats i espais naturals.

En el marc d’aquest programa europeu l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha triat l’àmbit al voltant de la N-150 entre Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Ripollet del Vallès i Barberà del Vallès. Aquesta via és una de les avingudes metropolitanes que proposa el Pla Director Urbanístic en el seu document d’Avanç de Pla. L’objectiu del programa URBACT és redactar un Pla d’Acció Integrat que s’haurà de desenvolupar amb la participació de tots els agents involucrats en el territori i haurà de determinar accions concretes per a la transformació i integració de la via per a què aquesta passi de carretera nacional a avinguda metropolitana i espai de trobada local.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?