Nou mapa guia del Parc Natural de la Serra de Collserola

1642099370376

El mapa recull l’extensa xarxa de camins que proposa el nou Pla Especial amb quasi 400 km de pistes, camins i corriols que conviden a recórrer Collserola des dels nou municipis que l’envolten, i hi prioritza l’accés en transport públic. A més, incorpora tota la informació necessària per a la descoberta del Parc Natural, així com la normativa i les bones pràctiques recomanades durant la visita.

Aquesta nova publicació té el doble objectiu de descriure la xarxa de camins disponibles per a les activitats d’ús públic al Parc Natural i els equipaments i serveis per a la visita, i de l’altra, posar en valor els beneficis que ens aporta aquest espai natural protegit i explicar quines són les bones pràctiques que cal seguir-hi durant la visita.

El nou mapa cartografia la xarxa dinàmica d’ús públic que preveu el nou Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat), aprovat a principis del 2021. Aquest pla té l’objectiu d’ordenar l’ús del parc, que es concentra en els espais menys sensibles i, per tant, es compatibilitza amb la conservació de l’espai.

On està disponible?

Està disponible en format paper als centres del Parc i també en línia a https://www.parcnaturalcollserola.cat/mapa-guia, on a més del mapa hi trobareu ampliada la informació del revers.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?