Neix un nou espai de conversa en català per a joves

WhatsApp Image 2023-04-26 at 11.46.48

Amb l’objectiu d’oferir un espai de conversa en català exclusiu per a joves, avui comença el taller EngresCA’T al Casal de Joves Altimira. L’activitat està adreçada a joves de 18 a 30 anys i estarà dinamitzada per una voluntària lingüística. Les sessions presencials de conversa en català seran cada dimecres de 19 a 20 h.

Hi poden assistir joves nouvinguts que han estat pocs anys escolaritzats a Catalunya o que acabin d’arribar. També pot ser recomanable per a joves que necessitin adquirir més fluïdesa en el català oral, com a activitat de reforç.

L’activitat està organitzada pel Servei Local de Català i el Casal de Joves Altimira, és gratuïta però amb places limitades i per inscriure-s’hi cal omplir un formulari en línia: bit.ly/conversajoves. Tot i que comença el 26 d’abril, és un grup obert i, si hi ha places, és possible incorporar-s’hi al llarg del curs.

A més d’aquest taller de conversa, el Servei Local de Català també ofereix cursos de català de tots els nivells als quals es poden matricular joves de 16 a 18 anys si no han estat escolaritzats a Catalunya. Com a opció per reforçar la llengua oral, és possible inscriure’s al programa del Voluntariat per la llengua a partir de 18 anys i a la resta d’activitats vinculades a aquest programa.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?