Nedada solidària per l’ELA a Can Xarau

WhatsApp Image 2024-04-03 at 8.47.18 AM

L’agenda de diumenge presenta una nova oportunitat de solidaritat. La secció d’aigües obertes per al Club Natació Cerdanyola organitza la primera nedada solidària per l’ELA de Cerdanyola. L’objectiu de la inicitiava, que tindrà lloc a Can Xarau el 7 d’abril (10 hores), és recaptar fons per una malaltia del sistema nerviós central caracteritzada per una degeneració progressiva de les neurones motores a l’escorça cerebral, tronc de l’encèfal i medul·la.

Les inscripcions ja estan obertes a l’enllaç de l’Instagram de l’entitat o mitjançant els QR dels cartells de l’esdeveniment. És obligatori ser major de sis anys i portar casquet de bany, ulleres, banyador i xancletes. Obligatori saber nedar i ser major de 6 anys. El donatiu de 10 euros per a l’inscripció més el casquet de bany de la Nedada Solidària s’ha d’ingressar al compte corrent del club ES17 0081 0002 4100 0175 1679 concepte Nedada Solidària. “Estem molt satisfets que amb un petit esforç puguem ser solidaris gaudint del nostre esport”, destacava la presidenta del CN Cerdanyola, Miriam Mimó. L’actor Octavi Pujades, nedador del club, dona suport a la proposta. Durant tota la jornada hi haurà venda de samarretes i guardiola per recollir donatius.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?