Mor Jordi Escoda, regidor de CDC en la primera legislatura dels ajuntaments democràtics

Sr.Escoda3

El cerdanyolalenc Jordi Escoda moria ahir. Va ser cap de llista de CDC a les primeres eleccions municipals (1979) i membre de l’equip de govern durant la primera legislatura (Pacte de Progrés). Abans havia estat un membre molt actiu del Casal Parroquial de Cerdanyola, durant l’etapa durant la qual el Casal, amb Mossèn Rosell com a rector de la Parròquia, es va convertir en un dels punts de reunió més importants de les forces clandestines que lluitaven contra el franquisme. Home de gran prestigi i apreciat a tot arreu, a les primeres eleccions municipals li van oferir formar part de les llistes d’ERC, el PSUC i CDC. Va optar per CDC.

A les municipals del 1983 ja no es va tornar a presentar. Va continuar actiu durant molts anys, però, al Casal Parroquial on, entre d’altres activitats, organitzava excursions a la natura on anaven molts joves i adolescents de Cerdanyola. Tenia cinc fills, entre ells, el també exregidor Alfons Escoda.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?