Més de 1.000 participants en la Cursa de la UAB

WhatsApp Image 2023-12-19 at 08.50.25

Més de 1.000 persones participatven a la Cursa i caminada solidària en suport a La Marató de TV3, que enguany s’ha dedicat a la salut sexual i reproductiva. La UAB i l´Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini d’Applus+ Laboratories, la Universitat de Barcelona (UB) i l’EMD Bellaterra, han organitzat la dotzena edició d’aquesta cursa, que ha convertit el campus en una festa esportiva i solidària.

El guanyador en la categoria masculina de la cursa llarga ha estat Arnau Seguí Moll, i en la categoria femenina, ha estat Elisa Melilli. Una cinquantena de persones han format part de l’equip de voluntariat de la Cursa de la UAB, col.laborant en totes les tasques de logística i organització que calen per un esdeveniment com aquest. També els estudiants de Fisioteràpia de la Facultat de Medicina de la UAB han estat oferint els seus serveis, de forma voluntària, als corredors o participants que ho necessitaven, després de la cursa o caminada.

A la Cursa hi han participat corredors federats, esportistes aficionats, famílies, personal, professorat i estudiants universitaris que, amb la seva participació, han volgut contribuir a aquesta causa solidària.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?