Més de 1.000 inscrits a la Cursa de la UAB

WhatsApp Image 2023-12-16 at 09.16.06

Ja se superen els 1.000 inscrits a la Cursa i caminada solidària en suport a La Marató de TV3. La UAB i l´Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini d’Applus+ Laboratories, la Universitat de Barcelona (UB) i l’EMD Bellaterra, organitzen la dotzena edició de la cursa  aquest diumenge, 17 de desembre, que aquest cop es dedica a la salut sexual i reproductiva. L’any passat hi van participar prop de 1.400 persones.

La dotzena edició de la Cursa tindrà la sortida i l’arribada a la Vila Universitària, al campus de la UAB, i s’hi podrà participar, com cada any, en alguna de les quatre modalitats, amb recorreguts circulars: cursa per a persones amb mobilitat reduïa de 500 metres, cursa d’11,6 km, cursa de 6 km i caminada de 6 km. La cursa llarga sortirà del campus, passarà pel Sincrotró Alba, entrarà als carrers de Cerdanyola del Vallès i passarà per davant de l’Ajuntament. Els que facin la modalitat curta (cursa i caminada) passaran a tocar del Sincrotró Alba i després tornaran al campus

La Cursa s’adreça a corredors federats, esportistes aficionats, famílies, personal, professorat i estudiants universitaris que, amb la seva participació, volen contribuir a una causa solidària. També s’hi pot participar formant part de l’equip de voluntariat de la Cursa de la UAB o fent donacions que es destinaran també a La Marató.

Les poblacions d’on procedeixen més participants, en les anteriors edicions, han estat Barcelona, Cerdanyola, Sabadell,Terrassa i Sant Cugat així com d’altres poblacions del Vallès Occidental i Oriental.

Durant les 11 edicions anteriors de la Cursa de la UAB hi ha participat una mitjana d’unes 1.500 persones en cada edició, amb un rècord de participació l’any 2019 amb 2.280 persones. Totes elles han contribuït al llarg d’aquests anys, amb el seu esperit esportiu i solidari, a ajudar en la recerca en els diferents àmbits que ha escollit cada any La Marató de TV3.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?