Lourdes Ciuró (Junts): “Ens calen un bon govern i lideratge”

WhatsApp Image 2024-05-07 at 07.50.15

Lourdes Ciuró es va trobar aquest dilluns de Festa Major amb simpatitzants i militants de Junts. La candidata vallesana de la llista de Carles Puigdemont va destacar la necessitat “que tothom hi doni suport per tenir un bon govern i un bon lideratge”, elements que “hem trobat a faltar en aquests darrers anys”.

Ciuró va destacar la importància de tenir governant una força política que “no devem res a ningú, que som lliures de dir sí o no, en funció dels interessos de Catalunya”; va remarcar que “tenim força negociadora a Madrid i estem sabent fer-la servir”, i va animar els “indecisos, als que potser estan decebuts de com han anat les coses i dels errors que hem comès, a fer-nos confiança i a no permetre que les resolucions del Parlament siguin per acontentar el PSOE”.
Al costat de l’objectiu “irrenunciable” de la independència, Ciuró també va garantir que “no tirarem confeti si ens toca governar”, en al·lusió als xecs regal que no discriminen si el beneficiari els necessita o no.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?