L’Oficina Local d’Habitatge posa en marxa el servei d’atenció per Whatsapp

whatsapp-892926_1920

A partir d’ara, les persones usuàries de l’Oficina Local d’Habitatge poden remetre els seus dubtes de manera àgil i còmoda escrivint un missatge de Whatsapp al 697 85 29 81 dins l’horari habitual del servei i es respondrà a través d’aquest mateix mitjà.

El servei d’atenció per Whatsapp es troba disponible de dilluns a divendres de 9h a 14h. Les consultes realitzades fora d’aquest horari s’atendran al següent dia laborable.

Oficina Local d’Habitatge

Aquest servei de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès es va crear  per donar resposta a les necessitats ciutadanes en matèria d’habitatge des d’una finestra única: L’Oficina Local d’Habitatge. La ciutadania pot adreçar-se per informar-se i assessorar-se entre d’altres, sobre qüestions relatives a l’habitatge protegit, la rehabilitació, el lloguer, l’habitatge d’emergència social i d’inclusió social, així com també tramitar els diferents ajuts i subvencions en curs.

L’Oficina Municipal d’Habitatge té un espai propi al web de l’Ajuntament amb tots els serveis, tràmits i ajuts que ofereix http://www.cerdanyola.cat/habitatge

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?