L’Oficina de Promoció Empresarial atén més de 1.000 consultes en un any

WhatsApp Image 2022-12-14 at 08.49.22
L’Oficina de Promoció Empresarial es troba al carrer Lluís Companys, 1. F. Ajuntament de Cerdanyola (NP)

El 28 de novembre de 2022 es va posar en marxa l’Oficina de Promoció Empresarial (OPE). Impulsada per l’Ajuntament de Cerdanyola, atén persones emprenedores i empreses, els comerços i professionals, centralitzant la informació i coordinant la tramitació dels diferents serveis municipals que intervenen en una activitat econòmica. Des d’aleshores, l’OPE ha integrat tots els tràmits i serveis municipals que són necessaris per realitzar o iniciar una activitat empresarial i ha atès més de 1.000 consultes relacionades amb l’obertura d’activitats, canvis de titularitat, sol·licituds de llicències ambientals, ajuts o subvencions, entre d’altres.

Des de l’OPE també s’ofereix assessorament en l’àmbit tècnic i jurídic a les consultes derivades de la implantació d’activitats i compliment de normativa sectorials i de tramitació; informació i assessorament individualitzat prestat per professionals de l’àmbit específic sobre el qual es fa la consulta; sessions grupals on s’informa dels aspectes relacionats amb la creació d’una empresa, brindant un coneixement bàsic en aquesta matèria; accés a càpsules formatives per assolir coneixements bàsics de com fer un pla d’empresa i posterior assessorament personalitzat de l’equip tècnic d’emprenedoria; informació sobre formació empresarial; informació sobre ajuts o subvencions. Tots els tràmits estan recollits en el catàleg de serveis. Tanmateix, durant aquests últims mesos, l’OPE està oferint assessoraments totalment gratuïts de la mà d’una consultoria de negoci per ajudar a créixer a les empreses del municipi.

Borsa d’hores de consultoria

D’una banda, els usuaris poden disposar d’una borsa d’hores de consultoria per dur a terme acompanyaments puntuals. En aquest sentit, s’ofereixen assessoraments especialitzats en matèria de digitalització i tecnologies de la informació i la comunicació, assessorament legal respecte de qualsevol marc normatiu, assessorament sobre eines i canals de finançament, màrqueting estratègic, màrqueting digital, internacionalització, innovació, gestió empresarial, organització, logística i recursos humans.

D’altra banda, també s’ofereix un servei de mentoratge per a les persones de les empreses que necessitin un pla de treball personalitzat per aprofitar al màxim el seu desenvolupament competencial.

“L’oficina de promoció empresarial juga un paper fonamental en l’emprenedoria empresarial i comercial de la nostra ciutat i aporta un valor afegit a l’assessorament que necessiten les persones emprenedores”, assegura la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla: “Continuarem treballant per créixer amb el Hub d’Innovació Empresarial i oferir serveis transversals també de la mà de l’AMB. Volem seguir sent un punt de referència pel teixit empresarial de Cerdanyola”.

Vies de contacte

Es pot contactar amb l’OPE via telefònica (al tel. 93 580 88 88 ext. 3451 i 2113), telemàtica (al correu electrònic ope@cerdanyola.cat ) o de forma presencial (carrer de Lluís Companys, 1). L’OPE atén amb cita prèvia. Es pot sol·licitar al web de l’OPE, al telèfon 93 580 88 88 (ext. 3451 i 2113) o per correu electrònic a ope@cerdanyola.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 h i els dimarts i dijous també de 15 h a 18 h.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?