Lloguer social per a la Yasmina

IMG_20210211_094603

Solució a un cas que ha protagonitzat part de la lluita de PAH Cerdanyola-Ripollet durant la pandèmia. El col·lectiu va denunciar en diferents ocasions que una mare soltera amb quatre fills vivia sense subministrament d’aigua en un pis de la ciutat des del maig. “Després de  nou mesos de lluita incansable”, la Yasmina ha signat un lloguer social per a la cessió d’un habitatge de l’administració pública al municipi. La PAH Cerdanyola – Ripollet ho ha anunciat en una concentració davant l’Ajuntament de Cerdanyola.  “Sense la PAH no hagués estat possible, vull donar-los les gràcies i dir que sí que es pot, hem de continuar lluitant pels nostres drets”, remarcava Yasmina.

La Plataforma criticava la “inacció dels Serveis Socials de l’Ajuntament i dels responsables del govern municipal que han ignorat” la cerdanyolenca. “Però la força de la Yasmina i l’incansable convenciment de la PAH han fet possible una solució i ja té un habitatge digne per viure amb les seves filles durant un temps”. El col·lectiu anunciava que continuarà “denunciant les injustícies” i pressionant l’administració pública “fins que no es posi del costat de la ciutadania”. La PAH, remarca, serà “forta contra els bancs i els fons voltors que ens volen vulnerables”.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?