Lliurats els premis Oscar de la campanya ‘Un Nadal de Cine’

WhatsApp Image 2023-01-09 at 10.31.50(1)

Un total de 1.718 persones han votat als millors establiments de Cerdanyola en el marc de la campanya nadalenca ‘Un Nadal de Cine’ de Cerdanyola Comerç i Serveis. Els guanyadors van ser l’Herbolari Ment Natural (establiment més sostenible), Spa’l Gos (millor aparador de la campanya de Nadal), Dolç i Salat by Susana (millor campanya a les xarxes socials) i Tatuajes hechos con amor (millor atenció al client i millor embolcall de regals de Nadal).

Première de la sèrie protagonitzada per Octavi Pujades

L’associació de comerciants tancava la seva campanya de Nadal amb una Première, amenitzada per la companyia cerdanyolenca Caulababa, on es va projectar l’últim capítol de la minisèrie protagonitzada pel cerdanyolenc Octavi Pujades i que ha convertit els carrers de Cerdanyola i alguns comerços en un plató improvisat on s’han rodat 6 capítols. “Ha estat un veritable honor participar-hi”, assegurava Pujades en un vídeo que va enviar a l’organització des de Canàries, on es troba treballant amb la gira de l’obra de teatre ‘El Guardaespaldas’. “Portem molts anys fent campanyes de Nadal i enguany hem volgut fer una campanya més trencadora. A través del fil conductor del cinema ho vam lligar tot. Aquests premis posen en valor l’essència del comerç local, que és un dels motors econòmics de la ciutat ”, explicava el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, que tenia un especial agraïment per a totes les persones que han fet possible la campanya.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?