L’Escola Xarau rep el Premi Baldiri Reixac a experiències innovadores

IMG-20220620-WA0011

L’Escola Xarau de Cerdanyola del Vallès ha estat guardonada amb un dels premis Baldiri Reixac en la categoria d’ experiències innovadores. La Fundació Carulla té com a missió posar la cultura i les arts al centre dels aprenentatges dels alumnes i a través dels Premis Baldiri Reixac reconeixen els projectes educatius enfocats a reptes socials d’emergència climàtica i el foment del català.

El centre educatiu cerdanyolenc ha rebut el guardó amb el projecte “Cerdanyola Abans i Ara”. Un projecte de descoberta i recerca, realitzat amb el suport i col·laboració del Museu d’Art de Cerdanyola (MAC), els objectius principals del qual han estat recuperar la memòria històrica, donar valor a la conservació del record del patrimoni arquitectònic de la Cerdanyola a principis del segle XX i evidenciar els canvis i les continuïtats, un procés clau en l’estudi de la història.

L’entrega de premis es farà el proper 18 de juny al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí amb presència de tots els centres premiats.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?