Les Nits d’Estiu Jove amplien la seva oferta

215366352-4208564752514203-2811544446225903747-n_44_1600x800
Fantosplash a la piscina del Turonet / F. Ajuntament

El programa les Nits d’Estiu Jove torna amb una ampliació de la seva oferta d’activitats. Aquest estiu el Summer Fest i el Chase Tag Altimira se sumaran a les activitats ja consolidades com són els tasts, les showcookings, l’espectacle Improshow, el Freakxpress, el Fantosplash i el Fresh Karaoke. Les activitats tindran lloc els dimecres, dijous, divendres i dissabtes entre el 5 i el 29 de juliol.

El Museu d’Art de Cerdanyola i la piscina del Turonet seran els dos principals escenaris de les activitats programades i adreçades als joves adults de Cerdanyola d’entre 17 i 29 anys (pels tasts dels dimecres s’ha de ser major d’edat). La majoria d’activitats disposen de places limitades i funcionaran amb inscripció prèvia. També hi haurà activitats obertes com ara l’ImproMusicShow, el Chase Tag Altimira i el Propera Parada Summer Fest.

Els dimecres de juliol estaran reservats als tasts, que es faran al pati del Museu d’Art de Cerdanyola. El 5 de juliol el tast serà de cerveses, el 12 de juliol serà el torn de vins i el 26 de juliol es farà un tast de cocteleria creativa.

Els dijous tindran un aire culinari amb les showcookings al pati del Museu d’Art de Cerdanyola. Les persones participants aprendran i tastaran receptes tant refrescants com ara el gaspatxo de maduixes amb síndria, també hi haurà receptes de postres, amanides, menjar de carrer o cuina japonesa.

L’ImproMusicShow aterrarà a la plaça Sant Ramon el divendres 7 de juliol a les 20h. El conegut Planetaimpro oferirà, en aquesta ocasió, música en directe de cançons improvisades acompanyades d’un teclat.

El divendres 14 de juliol, la piscina del Turonet acollirà el Fantosplash amb el passi dels curts del concurs FreakXpress i una selecció de curts amenitzat pels dos còmics de @estamosaltoque

La piscina del Turonet tornarà a ser l’escenari d’una nit refrescant el divendres 28 de juliol amb el Fresh Karaoke amb més de 30 mil cançons per escollir i un Dj per acabar la nit.

Els dissabtes 15 i 29 de juliol estaran reservats a iniciatives juvenils. Les pistes cobertes de Can Xarau acollirà el dissabte 15 de juliol la segona edició de la competició de pilla-pilla en un circuit de parkour Chase Tag Altimira. Serà a partir de les 18h i per a participar cal inscriure’s. El dissabte 29 de juliol (17h) Propera Parada Summer Fest tancarà la programació de les Nits d’Estiu Joves 2023.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?