Les millors fotografies dels concursos de l’Aplec de Sant Iscle i Pere Viltró s’exposen a l’Ateneu

WhatsApp Image 2024-03-20 at 22.24.00
‘Un porró d’experiència’ de la fotògrafa cerdanyolenca Nuria Puentes

La sala d’exposicions de l’Ateneu acull fins al 19 d’abril la mostra AFOCER amb les millors fotografies del 48è Concurs Fotogràfic de l’ Aplec de Sant Iscle i del 39è Concurs Pere Viltró. L’exposició, formada per les fotografies premiades i seleccionades a aquests certamens, s’inaugurarà divendres dia 22 de març a les 18.30 hores a la mateixa sala.

El 48è Concurs Fotogràfic de l’Aplec de Sant Iscle atorgava el primer premi de l’apartat digital a l’obra ‘Un porró d’experiència’ de la fotògrafa cerdanyolenca Nuria Puentes. El segon premi ha estat per a ‘Salto generacional’ d’Ana María Martin (Cerdanyola) i el tercer per a ‘La Rectoria’ de Carlos Seisdedos (La Llagosta). En l’apartat d’Instagram el guanyador va ser Miquel Pons (@mk60cat). El cerdanyolenc també es va imposar al 39è concurs fotogràfic Pere Viltró. El segon premi d’aquest certamen va ser per Pere López i el tercer per a Torcuato Balboa.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?