Les inscripcions als cursos de català s’obren dimarts

WhatsApp Image 2023-12-16 at 09.16.18

Properament començaran les inscripcions dels cursos de català corresponents al període de gener-març. S’ofereixen cursos des del nivell inicial fins al C1,  majoritàriament en modalitat presencial, tot i que també es manté l’opció de seguir els cursos en modalitat en línia, en els quals no hi ha horaris fixos. Les persones interessades ja poden consultar-ne l’oferta detallada en el cercador de cursos www.cpnl.cat/troba-el-teu-curs-de-catala/ .

Les dates d’inscripció són 19 de desembre: matrícula preferent (persones inscrites en un curs durant els darrers 12 mesos sempre que no hagin abandonat el curs). El 20 i 21 de desembre es pot fer la matrícula general.

La inscripció, que s’atén per ordre d’arribada, es podrà fer en línia www.cpnl.cat/inscripcions/  o presencialment al Servei Local de Català, plaça de Sant Ramon, 23 – 24, de 9 a 13 h del matí i de 16 a 19 h de la tarda (divendres, només al matí).

A més de l’oferta de cursos, el Servei Local de Català també ofereix activitats complementàries: grups de conversa en diferents horaris, un club de lectura fàcil i el programa Voluntariat per la llengua. Totes aquestes activitats són gratuïtes. Per tenir-ne més informació, cal escriure a cerdanyola@cpnl.cat

A més de l’oferta de cursos, el Servei Local de Català també ofereix activitats complementàries: grups de conversa en diferents horaris, un club de lectura fàcil a la Biblioteca Central de Cerdanyola i el programa Voluntariat per la llengua. Totes aquestes activitats són gratuïtes. Per tenir-ne més informació, cal escriure a cerdanyola@cpnl.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?