Les beques escolars per al curs 2024-25 augmenten un 23%

WhatsApp Image 2024-03-20 at 11.08.59

L’Ajuntament de Cerdanyola ha aprovat la convocatòria de beques escolars per al curs 2024-25. Enguany, la quantitat inicial destinada a la convocatòria és de 818.000 euros, un 23% més que el curs passat. El termini per a la presentació de les sol·licituds començarà l’1 d’abril fins i finalitzarà el 31 de maig.

La convocatòria està adreçada als i les alumnes d’escoles bressol municipal, llars d’infants, centres d’educació infantil, primària i secundària obligatòria i educació especial empadronats/des a Cerdanyola del Vallès. L’atorgament d’aquests ajuts individuals és per a llibres, material escolar per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària en escoles ordinàries i aquells infants matriculats en un centre d’educació especial amb escolaritat compartida, que no siguin beneficiaris de les beques atorgades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya o el Ministeri d’Educació. També per a material escolar (per alumnat matriculat en escoles d’educació especial, sempre i quan hagi deixat de ser beneficiari de les beques atorgades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya o el Ministeri d’Educació), per equips informàtics personals, llicències digitals, plataformes on-line i /o programari (per l’alumnat dels centres que disposi del projecte de treball amb equips informàtics personals); menjador escolar per alumnat matriculat en escoles bressols municipals, i aquell que cursi educació infantil de segon cicle, educació primària i secundària obligatòria en escoles ordinàries i centres d’educació especial, que disposin de menjador a les seves instal·lacions. Finalment també per a llars d’infants i per a l’assistència a colònies i sortides de fi d’estudis, per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària.

Com sol·licitar-les?

Les beques escolars es poden sol·licitar telemàticament, mitjançant la Seu electrònica de l’ Ajuntament. També presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament en aquells casos que no sigui possible la presentació telemàtica. Per a aquesta modalitat s’haurà de demanar cita prèvia.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?