Laura Campos: “L’única garantia de més i millors serveis públics som els Comuns”

WhatsApp Image 2024-05-10 at 13.14.15

“Aquesta campanya hem reivindicat tots els compromisos que no s’han complert per part de la Generalitat amb els diferents Ajuntaments. Alguns d’ells fa dècades que fan molta falta a Cerdanyola, al Vallès i al conjunt de Cataluya”, defensava el representant cerdanyolenc a la llista de Comuns Sumar, Santi Cayuela. “L’única garantia de continuar conquerint més drets, més llibertats i més i millors serveis públics el vot a Comuns Sumar”, assegurava la número 8 de la llista de Comuns Sumar i exalcaldessa de Montcada,  Laura Campos.

Un dels deutes que té pendent la Generalitat és l’atenció primària, segons Campos, que apuntava que aquest àmbit del sistema sanitari és el que arrossega més anys de retallades no són justificables. “Aquí a Cerdanyola, els CAP tanquen els divendres i ja no obren fins dilluns. En un any el 80% dels CAP no disposaran de serveis de pediatria. A més, es calcula que a desembre del 2024 només el 90% de les visites als metges de capçalera seran ateses en menys de cinc dies”, explicava la candidata, que defensava més recursos per a l’atenció primària: “Demanem que es destini el 25% del pressupost de Salut a l’atenció primària, que es garanteixi el dret a la visita presencial i més i millors serveis dins dels CAP”.

D’altra banda, els comuns asseguren que la Generalitat admet que hi ha dèficit de places de residències per a gent gran. “Hi ha una llista d’espera de 20.800 persones que esperen ser acollides en una residència pública. Ara s’ha anunciat la construcció de tres noves residències a la zona, però de les 270 places que es crearan més del 60% seran privades”, lamenta la formació.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?