Laura Calçada obrirà el Cafè amb Lletres del 2024

WhatsApp Image 2024-01-17 at 11.23.46

El cafè amb lletres 2024 s’inaugurarà el 18 de gener, quan Laura Calçada presentarà Fucking New York. Història dels meus límits (Destino : 2023), una ‘memoir’ d’una noia que fuig a Nova York per retrobar el seu lloc al món. Visitaran Cerdanyola les veus més reconegudes de les lletres actuals i culminarà el cicle la presentació del darrer receptari de la cuinera mediàtica Ada Parellada. Totes les sessions es fan a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central a les 19 hores.

Resta de sessions

El febrer arribarà la sessió que es va anul.lar al desembre amb Maria de la Pau Janer. La mallorquina presentarà ‘Tots els noms d’Helena’ el 8 de febrer.

El 22 de febrer serà el torn d’Andreu Claret, que presentarà el llibre París érem nosaltres (Columna : 2023), Premi Ramon Llull 2023. Una història que s’esdevé durant la Segona Guerra Mundial quan una parella va descobrir l’amor, la llibertat i París.

A casa teníem un himne (L’Altra Editorial : 2023) de Maria Climent es presentarà el 14 de març. Es tracta d’un nou llibre d’una de les veus més fresques del panorama literari català.

El 18 d’abril visitarà el Cafè amb lletres la Regina Rodríguez Sirvent per presentar el seu longseller  Les calces al sol (La Campana: 2022), amb 15 edicions, més de 60 setmanes entre els més venuts i amb versió en castellà i aviat en italià, brasiler i portuguès. Es tracta de la novel·la en català més divertida i esbojarrada del moment. Una història per riure, plorar i reconciliar-se amb la vida.

Tancarà el Cafè amb lletres la cuinera mediàtica Ada Parellada. Presentarà el 23 de maig el seu darrer llibre Conciliar cuina i vida (Efadós: 2022).  Un mètode per tenir una alimentació variada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?