L’Audiència Nacional envia a judici els CDR de l’Operació Judes per terrorisme

edu1

La sala penal de l’Audiència Nacional ha confirmat la interlocutòria de conclusió del sumari de l’operació Judes i ha obert judici oral per terrorisme contra els 12 activistes dels CDR. Entre els acusats d’aquesta operació policial hi ha el cerdanyolenc Edu Garzón.

El processament és per delictes com “pertinença a organització terrorista i tinença, dipòsit i fabricació de substàncies o aparells explosius inflamables de caràcter terrorista”.

En un comunicat, Alerta Solidària ha denunciat la “pressa” de l’Audiència Nacional per avançar cap al judici abans que es faci efectiva una possible llei d’amnistia que podria incloure aquests encausats. “L’Audiència Nacional marca perfil propi i mou fitxa per enjudiciar i cloure una de les operacions de l’Estat més brutes de la repressió contra l’independentisme català”, conclou.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?