L’Ateneu proposa monogràfics artístics per al setembre

pexels-thirdman-6732370

L’Ateneu retorna a l’activitat. I ho fa amb la segona tongada dels monogràfics d’estiu. S’adrecen a persones adultes que vulguin tastar les propostes ofertes, que abasten diverses tècniques artístiques. Els monogràfics es treballen en grups reduïts, en un format que permet un guiatge acurat de la persona docent. Sempre respectant totes les mesures sanitàries.

Actualment hi ha monogràfics que tenen places lliures. Per inscriure’s, la matrícula està oberta i es pot fer presencialment, prèvia descàrrega i ompliment d’un formulari que caldrà portar a l’OAC, demanant cita prèvia a www.cerdanyola.cat/oac o trucant al telèfon 935 808 888, o virtualment, a la seu electrònica municipal: Tràmit electrònic d’inscripció als monogràfics d’estiu de l’Ateneu

Il·lustració amb nogalina
5, 6, 7 i 8 de setembre
Aprendrem a realitzar aiguades amb la tècnica de la nogalina, i aprendrem el pas a pas d’aquesta tècnica realitzant una il·lustració en petit format.

Paisatge urbà en petit format
5 i 6 de setembre
Dibuixarem paisatges de Cerdanyola amb grafit i i aquarel·la. El primer dia aprendrem eines de composició i perspectiva per a realitzar el dibuix. El segon dia pintarem la il·lustració amb aquarel·la, aprenent a fer textures, degradats i superposicions de capes.

Estampació de samarretes. Serigrafia
13, 14 i 15 de setembre
Aprendrem a realitzar els nostres propis dissenys, amb llapis, i retoladors; elaborarem una matriu serigràfica i estamparem amb tintes sobre diferents suports. Aprendrem el pas a pas de la tècnica serigràfica realitzant el nostre propi projecte sobre roba.

Dibuixa, prova i experimenta
19 al 22 de setembre
4 dies per provar 4 tècniques poc conegudes que t’ajudaran a perdre la por al paper en blanc i a desbloquejar la teva creativitat. Carbó en pols. Grafit aquarel·lable. Llapis aquarel·lables. Retoladors de pintura.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?