L’Ajuntament ofereix el programa Cerdanyola Mentoring a autònoms i microempreses

oficinaempresarial

Cerdanyola Mentoring és un programa del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola que ofereix ajuda i acompanyament directe a persones autònomes i microempreses, especialment en les primeres fases de la vida del negoci i/o quan necessita suport per consolidar l’activitat econòmica.

“L’objectiu és ajudar a la supervivència de les empreses de nova creació i afavorir el creixement econòmic”, indiquen des del consistori. El programa no té cap cost econòmic per als participants i  per aquest motiu que s’exigeix un compromís d’implicació i seguiment per part de les persones beneficiàries en l’aprofitament dels recursos.

El procés de mentoratge s’articula combinant les sessions on-line amb les presencials. Tenen una durada d’entre una i vàries hores a la setmana (amb flexibilitat i adaptació  per les dues parts), al llarg d’un mínim de 3 mesos i fins a 1 any, en funció de les necessitats de la persona empresària.

Els beneficis en la persona participant són molt més efectius i eficients que la formació tradicional (el mentoring és una especialitat formativa a mida de la persona participant i en el marc d’una relació bilateral) i eminentment pràctica.

Ja és possible demanar una entrevista per tal de ser seleccionat, sol·licitant cita prèvia a l’Oficina de Promoció Empresarial (OPE) de Cerdanyola del Vallès a la seva web www.cerdanyola.cat/ope , o bé trucant al 935 808 888,  o demanant participar mitjançant el correu electrònic ope@cerdanyola.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?