L’Ajuntament impulsa la marca de ciutat “Cerdanyola Ciutat del Coneixement”.

imatgemarcaciutatxxss

L’Ajuntament de Cerdanyola impulsa una nova marca de ciutat: “Cerdanyola Ciutat del Coneixement”. L’acte de presentació online tindrà lloc el 6 de maig a les 18:30h des del canal YouTube de l’Ajuntament.

Les estratègies de marca ocupen un lloc destacat en les polítiques públiques locals. Des del punt de vista de la dinamització econòmica, són utilitzades tant per atraure talent, turistes o inversions, com per promocionar els productes i empreses dels territoris. A més, enteses en sentit ampli, incideixen en l’autoestima de la població i reforcen el conjunt de valors que, en cada indret, orienten el desenvolupament.

La Marca de Ciutat és per tant una referència sobre la identitat d’un municipi. Són els trets o característiques que el diferencien de la resta. Hi concentra els actius que integren el valor de la ciutat: els relacionals, els culturals, els socials i els econòmics.

És per això que en un moment en el qual la ciutat encara pateix les conseqüències socials i econòmiques de la crisi sanitària, des del govern municipal s’ha estimat oportú centrar esforços en revitalitzar la ciutat posant en valor totes les seves potencialitats. Concretament, en paraules de l’Alcalde Carlos Cordón “Som una ciutat disposada a ser una eina eficaç de transferència de coneixement. És per això que des de l’Ajuntament creiem que ha arribat el moment de posar en valor totes les potencialitats que té la nostra ciutat per mostrar-les al món i construir major benestar per a la ciutadania de Cerdanyola.”

Cerdanyola del Vallès compta en el seu terme municipal amb la primera gran concentració d’instal·lacions de recerca de gran envergadura del Sud d’Europa, així com empreses del coneixement. És seu de l’única font de llum de sincrotró que existeix a Espanya i una de les més recents d’Europa, el Sincrotró ALBA. De la mateixa manera, la ciutat acull una universitat d’excel·lència internacional, la Universitat Autònoma de Barcelona. Compta amb el Parc Tecnològic del Vallès, el Parc de Recerca UAB i amb més de 50 centres capdavanters de recerca i tecnològics.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?