La Zona Taronja serà operativa plenament el 15 de novembre

WhatsApp Image 2023-11-06 at 13.49.59

Després de l’aprovació definitiva del reglament del servei municipal d’estacionament regulat a la via pública al ple de juliol i la seva publicació al BOPB i al DOGC, el dimecres 15 de novembre la Zona Taronja serà operativa plenament i els vehicles que no disposin de tiquet electrònic d’estacionament seran sancionats. A la Zona Taronja no hi haurà la possibilitat de fer un tiquet d’anul·lació de la sanció com si que passava a la zona blava.

El temps d’estacionament a la Zona Taronja s’ha ampliat passant dels 90 minuts inicials als 120 actuals, El servei és gratuït i per fer ús de les places de Zona Taronja cal obtenir el corresponent tiquet electrònic a través de l’aplicació Parkunload, disponible per a dispositius Android i iOS. El tiquet electrònic també es pot obtenir telefònicament, trucant al número d’informació 669 86 60 74.

Les places d’estacionament de la zona taronja estan ubicades a carrers de la ciutat amb molta demanda d’aparcament i que estan situats, sobretot, als eixos comercials. El seu horari de funcionament és de 9 a 13 h i de 16 a 20 h de dilluns a divendres i de 9 a 14 h els dissabtes. Els dies festius i durant el mes d’agost, no està operativa.

Respecte a l’estacionament de Zona Taronja de Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) per a camions, furgonetes, vehicles mixtes de dos seients i vehicles autoritzats, tenen una senyalització específica i el temps màxim d’estacionament és de 30 minuts de dilluns a divendres de 8 a 20 h i els dissabtes de 8 a 14 h.

Durant la prova pilot es van detectar mancances i està previst reconvertir a zona blanca la meitat de les places del pàrquing del parc Xarau i, d’altra banda, s’incrementaran les places de zona taronja als carrers Sant Enric i Santa Maria a petició de les demandes realitzades durant el termini del tràmit de participació ciutadana previ a la redacció del projecte d’establiment i reglament de la zona taronja.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?