La setena Estimbada comptarà amb vuit colles convidades

WhatsApp Image 2024-05-10 at 08.53.49

Després d’haver hagut d’ajornat el vermut popular que obria el seu desè aniversari, Batúcamela té totes les il·lusions posades en la setena Estimbada. Aquest dissabte tindrà llocla trobada de percussió que organitzen cada any organitza Batúcamela i que en aquesta ocasió ve carregada de novetats amb l’objectiu de tornar a convertir la ciutat en l’epicentre de la percussió a Catalunya.

L’Estimbada 2024 comptarà amb vuit batucades d’arreu del país (Diables Sant Pere Nord, Arritmia, Rauxa de Bruixes, Diables Can Sant Joan, Retumband, Diables De Les Corts, Toquikitoqui i Desterrás) i el grup amfitrió. A partir de les 17 hores es farà una cercavila pels carrers de Cerdanyola – a la cantonada del carrer Anselm Clavé amb Sant Ramon- fins arribar a la plaça Abat Oliba on cada batucada farà una petita actuació i acabarà al Parc Can Xarau, on hi haurà una gran actuació col·lectiva de tots els grups i un batucòdrom. Finalment, al mateix escenari hi haurà un sopar popular obert a tothom i una gran festa final fins a la matinada amb música de tota mena que comptarà, entre d’altres, amb la participació del cerdanyolenc Dj Eros.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?