La segona fase de reurbanització de Santa Marcel·lina començarà al febrer

WhatsApp Image 2024-02-02 at 08.59.15

El dilluns 12 de febrer començaran les obres de la segona fase de la reurbanització del carrer Santa Marcel·lina, entre la plaça Sant Medir i el carrer Sant Daniel. Aquestes obres, que s’allargaran durant quatre mesos, donaran continuïtat a la resta del carrer, reurbanitzat el 2020. A més, en la segona fase també s’inclourà el carrer Sant Daniel, entre el carrer Santa Marcel·lina i passatge Maria Lluïsa.

Les obres contemplen la reconstrucció de la xarxa de sanejament municipal (col·lectors i clavegueram), les xarxes d’electricitat i telefonia, una nova pavimentació, així com nou mobiliari i arbrat.

Durant la durada de les obres els vianants podran transitar per una de les dues voreres i es garantirà l’accés de les persones i mercaderies a les finques afectades. Mentre durin les obres no es podrà circular en vehicle pels carrers afectats i tampoc estacionar en ells. A més, durant els treballs d’execució dels col·lectors i de pavimentació, els vehicles no podran accedir als guals privats. S’aniran habilitant els accessos a mesura que avancin les obres.

Reunió informativa el 8 de febrer

L’Ajuntament ha organitzat una trobada amb els veïns i veïnes per informar de les obres i explicar el projecte. Aquesta, oberta a tota la ciutadania, tindrà lloc el dijous 8 de febrer, a les 18 h a l’Institut Banús (carrer Sant Casimir, 16) i hi participaran l’alcalde Carlos Cordón, la regidora de Planificació Urbanística, Activitats i Obres Públiques, Eulàlia Mimó, i els arquitectes del projecte.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?