La sala Elisa Arimany acull una exposició de fotografies premiades a l’APHOTOREPORTER 2021

Saving Orangutans
Sibolangit, SOCP Quarantine Centre, North Sumatra, Indonesia. Alain Schroeder

El fotògraf belga Alain Schroeder guanyava al juny el Premi d’Honor del Aphotoreporter, la biennal de fotografia de reportatge organitzada per l’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (Afocer). I ara, la sala Elisa Arimany de la Biblioteca central acull fins al 29 d’octubre una exposició amb una selecció de fotografies premiades al certamen.

ORANGUTANS I KOK BORU

El guanyador va obtenir 15 acceptacions. D’entre elles, tres obres van obtenir premi en les tres categories d’aquesta edició: imatge individual de fotoperiodisme, col·lecció de fotoperiodisme i imatges centrades en la Covid-19. Schroeder ha assolit el Premi d’Honor i el Blue Pin per la col·lecció Saving orangutans sobre la cura, rehabilitació i reintroducció en la natura de l’orangutan de Sumatra (Indonèsia) i per  les imatges de la sèrie Dead Goat Polo sobre el Kok Boru.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?